WooCommerce 6.1 är släppt

WooCommerce har uppdaterats, till version 6.1. Nytt i den här versionen är hela tre uppdateringar av WooCommerce-blocken (från WooCommerce Blocks-tillägget), hela vägen till version 6.5.1. Själva admingränssnittet har uppdaterats till WooCommerce Admin 3.0.3, och Action Scheduler har nått 3.4.0 (vilken släpptes redan i november).

Det är, med andra ord, inga större förändringar här, och sannolikt inget som bör ställa till det med din WooCommerce-butik. Med det sagt så är det alltid klokt att ta en backup av såväl filer som databas, samt gärna testa den här nya versionen i en testmiljö.

Här finns alla förändringarna, som förstås även innehåller fixar till själva WooCommerce.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.