Nu kan du köpa din biljett till WordCamp Europe 2022

Biljetterna till WordCamp Europe 2022 har släppts. En vanlig biljett kostar $50, medan en mikrosponsor-biljett går loss på $350 – samma som tidigare år om jag minns rätt. Om det är allt du var nyfiken på så köper du din biljett här, och är de slut (i skrivande stund finns det hundratals kvar av standardbiljetten, och 96 av mikrosponsorditon) så kan du vara lugn, fler biljetter släpps gradvis under de kommande veckorna.

WordCamp Europe 2022 går av stapeln den 2-4 juni i Porto, Portugal. Det är alltså ett fysiskt evenemang, självfallet färgat av COVID-19 (läs mer om det här), men man är fast besluten att konferensen, med tillhörande efterfest, ska bli av. Direktiv och inreseregler kan förstås ändras, så om du köper en biljett så se till att såväl din resväg som hotellet du väljer har vettiga av- eller ombokningsregler.

I övrigt kanske det kan intressera folk att man söker såväl talare som sponsorer till WordCamp Europe 2022.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.