WPSE 205: WooCommerce 6.2 närmar sig 🛒

🛒 WooCommerce 6.2 har släppts i en andra lanseringskandidat. Man ligger bra till för den skarpa lanseringen, vilken blir den 8 februari. Apropå det så har WooCommerce Blocks 6.9.0 släppts, med stöd för globala stilar i blocket för den utvalda kategorin.

🛍 WooCommerce 6.3 kommer använda den nya produktfiltreringen som standard. Värt att veta om du av någon anledning inte kan använda den på din butik. Funktionen har funnits ett tag, som ett alternativ.

🇪🇺 Vill du prata på WordCamp Europe, men glömde skicka in din pitch? Det är inte för sent ännu, fastän deadlinen har passerat. Annars kan du alltid hjälpa till och plåta konferensen. Slutligen, om du är nyfiken på vilka som köpt biljetter så finns det en Twitter-lista att följa.

📰 Gutenberg 12.5 gör det lätt att byta mellan globala stilar, ger loop-blocket stöd för egna taxonomier, samt fortsätter förbättra sidredigeraren. Det går fortsatt fort framåt, således.

📺 WordPress.com har fått en Youtube-kanal, och har nu även stöd för köp av tillägg direkt från administrationspanelen.

🚨 Några större tillägg du bör uppdatera till följd av allvarliga säkerhetshål: Essential Addons for ElementorLearnPressSimple MembershipStatCounterTI WooCommerce Wishlist Lite samt Pro, Use Any FontWP RSS AggregatorWPvivid Backup and Migration Plugin.

💙 Den senaste versionen av WordPress är 5.9. Det är sannolikt att du måste logga in och uppdatera manuellt till den här versionen, så glöm inte att göra det.

— Thord D. Hedengren, redaktör


Det här numret av WPSE sponsras av webbhotellet Oderland och digitalbyrån Divide & Conquer. Stort tack!

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.