WooCommerce 6.2 släppt

En ny version av ehandelsplattformen WooCommerce har nått oss, nämligen version 6.2. Det är en lite mindre version som man säger är bakåtkompatibel, så det torde vara ganska fritt fram att uppdatera, men som alltid är det bra med en backup, och kanske rentav testa i en testmiljö.

Nytt WooCommerce 6.2 är uppdateringar av WooCommerce Blocks (upp till version 6.7.3) samt WooCommerce Admin (till 3.1.0). Det finns även en varning som dyker upp i admingränssnittet om du kör en PHP-version äldre än 7.2, för det är ett kommande krav i WooCommerce 6.5.

Du hittar alla nyheterna här, samt uppdaterar förstås lättast direkt i wp-admin.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.