WPSE 206: WooCommerce 6.2 leder lugn nyhetsvecka 🛒

🛒 WooCommerce 6.2 är släppt, som planerat. Det är en mindre uppdatering, som tidigare rapporterat.

🇪🇺 WordCamp Europe har fått kritik för att det inte är ett tillräckligt uppblandat team bakom konferensen. Det här är ett återkommande problem i branschen – ofta är det vita män i fokus – och man vill göra något åt saken.

🚨 Populära tillägg som haft säkerhetshål, och därmed behöver uppdateras bums: Ad InserterAdRotateAdvanced iFrameAll-in-One WP MigrationDownload ManagerProduct Feed PRO for WooCommerceWhite Label CMSWordPress Real Cookie Banner.

💙 Den senaste versionen av WordPress är 5.9. Det är sannolikt att du måste logga in och uppdatera manuellt till den här versionen, så glöm inte att göra det.

— Thord D. Hedengren, redaktör


Det här numret av WPSE sponsras av webbhotellet Oderland och digitalbyrån Divide & Conquer. Stort tack!

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.