WordPress 5.9.2 släppt

WordPress version 5.9.2 har släppts, och med den har även alla äldre versioner sedan 3.7 som kan uppdateras automatiskt även fått en uppdatering. Det rör sig alltså om en säkerhetsuppdatering här, och därför är det viktigt att du dubbelkollar att din webbplats faktiskt är uppdaterad. Tre säkerhetsfixar hittar vi i alla fall i de uppdaterade versionerna. Man har även täppt till en ynka liten bugg (som härrörde till förhandsgranskning) när man ändå höll på.

Nästa stora version av WordPress är som bekant 6.0. Den är tänkt att släppas den 24 maj.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.