WordPress 5.9.3 släppt

Det har blivit dags för en bugg- och säkerhetsuppdatering till, den här gången är det version 5.9.3 som gäller. Som vanligt när det är en mindre version så installeras den här automatiskt, om din WordPress-installation samt ditt webbhotell tillåter det. Om inte måste du logga in i admingränssnittet och trycka på uppdatera-knappen.

Det rör sig främst om smärre buggar i såväl WordPress självt som blockredigeraren i version 5.9.3, så den här versionen har inte bakporterats till äldre versioner av WordPress, som skedde med 5.9.2.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.