WooCommerce 6.5 släppt

Ehandelstillägget WooCommerce har uppdaterats till version 6.5, allt enligt plan. Den här uppdateringen kommer faktiskt med två lite större nyheter. Först har vi det nya stödet för godkända kataloger för digitala produkter för nedladdning. Läs mer om vad det betyder i den här bloggposten.

Den andra nyheten är att WooCommerce Admin, det vill säga det nya admingränssnittet som WooCommerce har haft ett bra tag nu, har blivit en del av själva WooCommerce. Det betyder sannolikt att tillägget för WooCommerce Admin kommer fasas ut.

I övrigt har WooCommerce Blocks, ehandelsblocken, uppdaterats till funktionaliteten i version 7.4.3. Det finns förstås en mängd mindre förändringar och fixar också, men inget som anses vara någon större risk att installera, så kör för all del på – men ta en backup av din webbplats först, som alltid.