WPSE 217: WooCommerce 6.5 och WordPress 6.0 RC2 🧹

🛒 WooCommerce 6.5 har slĂ€ppts, och Ă€ven buggfixen 6.5.1, sĂ„ uppdatera för all del. Även featuretillĂ€gget WooCommerce Blocks har uppdaterats, till 7.6.0.

🐘 WordPress 6.0 har slĂ€ppts i inte bara en, utan tvĂ„ lanseringskandidater. Skarp lansering blir det den 24 maj. Vi kommer gĂ„ igenom nyheterna i 6.0 i en post pĂ„ WPSE inom kort.

📰 Gutenberg har fĂ„tt den kanske mest efterlĂ€ngtade uppdateringen hittills, i version 13.2 (som inte Ă€r med i WordPress 6.0), och det Ă€r att den sparar ditt val pĂ„ den dĂ€r ”vĂ€lkommen till blockredigeraren”-dialogen i databasen, sĂ„ att du slipper se den hela tiden. Fascinerande att den hĂ€r ”buggen” fick vara kvar sĂ„ lĂ€nge.

💾 James Kemp, kĂ€nd frĂ„n bland annat Iconic, har köpt Disqus-alternativet ReplyBox.

đŸ‡ȘđŸ‡ș WordCamp Europe nĂ€rmar sig, och WPSE Ă€r stolt mediasupporter i Ă„r igen. Kolla in schematköp en biljettflyg rabatterat, bo pĂ„ ett partnerhotell, och missa inte att turista lite i staden Porto, nĂ€r du Ă€ndĂ„ Ă€r dĂ€r.

đŸ‡ș🇾 WordCamp US 2022 gĂ„r av stapeln den 9-11 september, i San Diego.

🚹 NĂ„gra populĂ€ra tillĂ€gg som behöver uppdateras: Change wp-admin LoginForm MakerSmush.

💙 Den senaste versionen av WordPress Ă€r 5.9.3.

— Thord D. Hedengren, redaktör


Det hÀr numret av WPSE sponsras av webbhotellet Oderland och digitalbyrÄn Divide & Conquer. Stort tack!

đŸ‘‹đŸ» Missa inget viktigt – prenumerera pĂ„ WPSE, det Ă€r gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration pĂ„ nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gĂ„ng i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkÀnner du att vi fÄr skicka vÄrt nyhetsbrev till dig i enlighet med vÄr integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen nÀrhelst du vill och vi spammar eller sÀljer inte din adress vidare.