Är du redo för WordCamp Europe?

WordCamp Europe, årets största (till besöksantalet i alla fall) händelse för WordPress-sfären, närmar sig med stormsteg. Konferensen pågår den 2-4 juni, och är, för första gången sedan pandemin slog till, faktiskt av det fysiska slaget. I år är det Porto i Portugal som gäller, så utsikterna för bra väder är med andra ord goda.

Nu handlar det ju inte bara om att besöka en ny stad med (förhoppningsvis) bra väder, det ska ju snackas WordPress också. Här är schemat för konferensen.

Så, ska du till WordCamp Europe? Är du fortfarande i valet och kvalet? Det finns biljetter kvar att köpa, så det är ännu inte för sent.

Nedan följer några hjälpsamma länkar för dig som ska, eller funderar på att, åka till Porto.

Sedan har vi förstås den lilla detaljen om att ha en biljett till konferensen. Biljetten kostar $50 (cirka 525 kr) och täcker förstås även efterfesten.

Läs mer om WordCamp Europe på den officiella webbplatsen. Och du, om du inte kan åka så blir det en livestream också. Alltid något, inte sant?

🇪🇺 WPSE är officiell mediasupporter till WordCamp Europe 2022. Ses vi i Porto den 2-4 juni? 🇵🇹

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.