WPSE 224: Välkommen tillbaka! 👋🏻

Semestern är slut för många av oss, men sommarvärmen vill inte ge sig. Hoppas ni alla har luftkonditionering där ni är! I och med i dag är WPSE tillbaka igen, med ett nyhetsbrev varje vecka. Det har förstås hänt en hel del sedan sist, sommaren till trots, men det mesta torde vara utdaterat nu.

Då kör vi!

🛒 WooCommerce 6.8 är släppt. Det är en mindre uppdatering från 6.7, men ta en backup innan du uppgraderar. 

💳 WooCommerce Payments har tvångsuppdaterats, i den mån det varit möjligt, från och med version 3.9 till följd av ett säkerhetshål.

2️⃣3️⃣ Nästa års standardtema, Twenty Twenty-Three, ska bli något av en fri canvas för dig att skapa webbar med block. Du kan vara med och skicka in stilvariationer om du vill.

🙊 BuddyPress 10.4.0 har släppts. Den här bör du definitivt installera för det var någon slags tokeri med grupper, rättigheter, och inbjudningar som förvillar besökarna.

🇺🇸 WordCamp US går av stapeln i San Diego den 9-11 september, och det blir förstås ett livesänt evenemang. Kolla schemat och se om det är något som intresserar dig.

🇪🇺 Apropå WordCamp så finns det en avslutande post om WordCamp Europe 2022, för den som är intresserad.

— Thord D. Hedengren ⚡


Det här numret av WPSE sponsras av webbhotellet Oderland och digitalbyrån Divide & Conquer. Stort tack!

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.