WordPress World Photography Day Challenge 2022 pågår nu

Ja, det där är en rejäl rubrik, inte sant? I alla fall, WordPress World Photography Day Challenge 2022 handlar om att samla in fler lokala bilder till fotokatalogen. Just nu finns det blott 3712 bilder där, alla fria att använda, vilket förstås skulle kunna vara betydligt fler.

Årets utmaning, den första såvitt jag vet, handlar just om motiv geografiskt nära dig.

Take a photo of something you love in your local area (your neighborhood, town, city, or country). It can be a landscape, a street, a building, or something iconic of that region, for example. How you capture it is entirely up to you. Feel free to get creative and try a different shooting angle or composition.

Du laddar upp bilderna – upp till fem stycken får du bidra med – på den här sidan här. Glöm inte att skriva var bilden är tagen, samt märka den med ”WorldPhotographyDay22”. Bilderna granskas innan publicering.

Lycka till!

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.