WPSE 225: En väldig massa WooCommerce

🛒 WooCommerce har fått två uppdateringar sedan förra veckan, 6.8.1 och sedan 6.8.2 som tydligen ställde till något med versionsnumreringen. Hur som helst, uppdatera.

🛍 När vi ändå pratar om WooCommerce så har beta 1 av version 6.9 släppts, och beta 2 med. Skarp lansering blir den 13 september, och det är ännu en mindre version. Även WooCommerce Blocks har uppdaterats (dubbelt, rentav) med bättre utcheckningsblock i 8.3.0 samt 8.3.1.

🤑 Okej, det här verkar vara ett WooCommerce-nummer. Det pågår en diskussion kring blockmönster med mera för WooCommerce, vilket kan tänkas vara en stor grej för WooCommerce i Full Site Editing-framtiden.

🛣 WordPress 6.0.2 är på väg, med en lanseringskandidat ute nu. Planen är att släppa den här buggfixversionen den 30 augusti.

🖼 Det blir kanske inte WebP-stöd som standard i kommande WordPress 6.1, trots allt. Diskussionen pågår.

📸 WordPress World Photography Day Challenge 2022 pågår nu, om du vill delta.

🚨 Några populära tillägg som uppdaterats till följd av säkerhetshål: Autoptimize, Broken Link Checker, Download Manager, Login No Captcha reCAPTCHA, Post SMTP, Titan Anti-spam & Security, WPvivid Backup.

Thord D. Hedengren


Det här numret av WPSE sponsras av webbhotellet Oderland och digitalbyrån Divide & Conquer. Stort tack!

Vill du sponsra WPSE? Läs mer här →

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.