Videodemo av WordPress 6.1

Nyfiken på nyheterna i kommande WordPress 6.1? Då kanske videogenomgången som utvecklarna gjorde, och sedermera publicerade, kan vara något för dig. Här får vi dessutom en ordentlig titt på det nya standardtemat, Twenty Twenty-Three.

Slå dig ned med en kopp kaffe eller tre, för här är en hel timme WordPress 6.1.

Pallar du inte video? Det är förklarligt, lyckligtvis har allt som sades sammanställts i textform med, utan bilder dock.

Se även planen för WordPress 6.1.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.