WPSE 228: Dubbeluppdatering av WooCommerce

🛒 WooCommerce 6.9 har slĂ€ppts, och kort dĂ€refter kom buggfixen 6.9.1. Den största nyheten Ă€r att WooCommerce nu har varukorgs- samt utcheckningsblock, Ă€ven om de fortfarande anses vara i beta. Relaterat: WooCommerce Blocks har uppdaterats till 8.5.0.

đŸ’œ Stöd för SQLite, en enklare databas Ă€n MySQL/MariaDB, kan komma till WordPress. Trevligt.

đŸ“œ Matt Mullenweg har postat en video av sin Q&A-session frĂ„n Ă„rets WordCamp US.

đŸŽ„ ApropĂ„ video sĂ„ kan du se en genomgĂ„ng av WordPress 6.1 med. Den Ă€r en timme lĂ„ng, sĂ„ brygg en kanna kaffe först.

📰 Senare i dag ska Gutenberg 14.1 slĂ€ppas, vilken möjliggör att kombinera klassiska teman med blockbaserade mallar. HĂ€r finns en genomgĂ„ng av funktionen, som förstĂ„s behöver testas. Det hĂ€r kommer vara en del av WordPress 6.1, Ă€r tanken.

🚹 NĂ„gra lite mer populĂ€ra tillĂ€gg som haft sĂ€kerhetshĂ„l och mĂ„ste uppdateras till senaste versionen: BackupBuddy, Booking Calendar, och Wordfence.

đŸ„ł Slutligen, nu finns det över 60 000 tillĂ€gg pĂ„ wordpress.org.

— Thord D. Hedengren âšĄ

Missa ingenting, teckna en prenumeration pĂ„ nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gĂ„ng i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkÀnner du att vi fÄr skicka vÄrt nyhetsbrev till dig i enlighet med vÄr integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen nÀrhelst du vill och vi spammar eller sÀljer inte din adress vidare.