WordPress 6.0.3 släppt

WordPress 6.0.3 har släppts och, förhoppningsvis, installerats automatiskt på dina WordPress-installationer. Alla versioner sedan 3.7 har uppdaterats med ett gäng säkerhetshål som hittats. I de allra flesta fall fungerar den automatiska uppdateringen bra, men logga gärna in och dubbelkolla så att 6.0.3 har installerats ordentligt, annars är det den numera klassiska Uppdatera-knappen som gäller.

Nästa stora version av WordPress är 6.1, planerad till den 1 november.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.