WPSE 238: WooCommerce-beta och Jetpack-sök

🛒 WooCommerce 7.2 är i sin första beta, med skarp lansering planerad till den 13 december. Tur att det är amerikansk tid, annars blir ju Luciatåget stört att uppdateringar. Det verkar hur som helst vara en mindre version, som vanligt. Även WooCommerce Blocks har uppdaterats, till 9.0.0.

🧑‍💻 Men titta där, en officiell utvecklarblogg på wordpress.org. På tiden, kan man tycka.

🚀 Jetpack har släppt Jetpack Search, ett av flera fristående tillägg för dig som inte vill ha hela paketet, och det är gratis för små sajter. Vill du biffa till din sökfunktion kanske det här är lösningen för dig.

🗽 Matt Mullenweg kommer sända det årliga State of the Word den 15 december, från New York, livestreamat förstås. Har du en fråga du vill ställa till frågestunden så kan du skicka in via länken ovan.

🖼️ Danska Statens Muesum for Kunst, med gott om verk, återfinns nu i Openverse, fritt att använda. Kolla själv!

🚨 Några lite mer populära tillägg som haft säkerhetshål och måste uppdateras: All-In-One Security, Booster for WooCommerce, Crowdsignal Dashboard, Icegram Express, Livemesh Addons for Elementor, Plugin for Google Reviews, SVG Support, WordPress Popular Posts.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.