WPSE 246: Första betan av kommande WordPress 6.2

1️⃣ Den första betan av WordPress 6.2 är släppt. Testa med tillägget WordPress Beta Tester, som vanligt. Hittar du något tokigt så finns det instruktioner kring hur du rapporterar detta här. Läs mer om nyheterna i WordPress 6.2 i bloggposten och här är roadmapen till vad som är sista biten i fas 2 för blockredigeraren.

🛒 WooCommerce 7.4 har fått en första lanseringskandidat.

🪐 Openverse, creative commons-projektet som numera är en del av WordPress-projektet, har nu fått en egen webbplats på openverse.org. Lite rimligare än att den ska vara på wordpress.org, kan man tycka.

🚨 Några populära tillägg som haft säkerhetshål och behöver uppdateras: Metform Elementor Contact Form Builder, Ocean Extra, och VK All in One Expansion Unit.

🤦 Slutligen, om du försökt ladda ned eboksversionen av Webbpublicering med WordPress 2019 den senaste veckan, och fått ett felmeddelande, så bör problemet nu vara avhjälpt. Det var en irriterande bugg i tillägget Forminator, som nu pensionerats på WPSE, som ställde till det. Beklagar detta!

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.