WPSE 260: Grattis WordPress! 🎉

🎂2️⃣0️⃣🎉 WordPress har fyllt 20! Grundarna Matt Mullenweg och Mike Little satt med Dries Buytaert (som grundade Drupal) i en konversation om öppen källkod. Matt passade också på att lansera Audrey Scholars.

🛒 WooCommerce har fått två buggfixreleaser, 7.7.1 och 7.7.2. Dessutom har man släppt beta 2 av nästa stora version, 7.8. Slutligen så finns det nu en publik roadmap för WooCommerce, vilket känns som en bra sak.

🎠 WordPress 6.2 är snabbare än tidigare versioner. Här kan du gräva ner dig i detta.

🙋 Tyck till om nya WordCamp-formatet.

🌷 Behöver WordPress ett hållbarhetsteam? Ja, det tycker jag nog, och det tycker det här förslaget med.

🚨 Några populära tillägg som behöver uppdateras till följd av säkerhetsproblematik: Custom Twitter Feeds, Elementor, Jetpack (som rullades ut som en patch till 102 olika versioner av tillägget…!), Unlimited Elements For Elementor, och WooCommerce Shipping & Tax.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.