WPSE 262: WooCommerce 7.8 är här

🛒 WooCommerce 7.8 är släppt, med bättre kontroll över blocken som den största nyheten. Även WooCommerce Blocks har uppdaterats, till 10.4.2, vilket förstås inte är versionen som är i WooCommerce 7.8 så vill du vara längst fram är det den här du ska köra.

🇪🇺 Tjugo år av WordPress firades på WordCamp Europe, med en keynote förstås.

👮 Nu kan du filtrera tillägg på kommersiella och gratis på wordpress.org.

🚨 Några populära tillägg som behöver uppdateras: Easy Digital Downloads, FiboSearch, Metform Elementor Contact Form Builder, Social Media Share Buttons & Social Sharing Icons, Visual Composer, och WP Mail Logging. Dessutom har WooCommerce Stripe, WooCommerce Payments, och WooCommerce Subscriptions haft ett allvarligt säkerhetshål.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.