WPSE 279: WooCommerce-beta och stora nyheter i kommande BuddyPress

🛒 WooCommerce 8.4.0 är ute i en första beta. Det är en mindre version, planerad för skarp lansering den 12 december. Även WooCommerce Blocks har uppdaterats, till 11.6.1, vilken även kommer vara med i nämnda WooCommerce-versionen ovan.

🗣️ Det var ett tag sedan BuddyPress var med i WPSE, inte för att det inte hänt något utan snarare för att uppdateringarna har varit tämligen små för communitytillägget. Nu finns i alla fall en lanseringskandidat för 12.0.0, vilken är en större uppdatering som ger bättre kontroll över alla permalänkar, samt även ger grupper bättre medlemsinställningar. Det sistnämnda har krävt tillägg men är nu en standardfunktion.

🇪🇺 CodeinWP har en intervju med arrangörerna för WordCampe Europe 2024.

🤨 Ska sponsorer få demorum på WordCamp-konferenser? Den diskussionen pågår här.

🚨 Royal Elementor Addons and Templates har i skrivande stund ett säkerhetshål som inte fixats. Om du använder denna, håll ögonen öppna.

💙 Earth People har sponsrat WPSE det senaste kvartalet. Om du undrar vad de pysslar med så finns det nu en sponsorintervju på sajten. Övriga sponsorer det senaste kvartalet är Oderland, som har en väldigt spännande grej på gång, samt min byrå Hedengren Agency. Om ditt företag vill vara med och säkra WPSE:s fortsatta drift är du varmt välkommen att sponsra, läs mer om det här.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.