WPSE 279: WooCommerce-beta och stora nyheter i kommande BuddyPress

🛒 WooCommerce 8.4.0 Ă€r ute i en första beta. Det Ă€r en mindre version, planerad för skarp lansering den 12 december. Även WooCommerce Blocks har uppdaterats, till 11.6.1, vilken Ă€ven kommer vara med i nĂ€mnda WooCommerce-versionen ovan.

đŸ—Łïž Det var ett tag sedan BuddyPress var med i WPSE, inte för att det inte hĂ€nt nĂ„got utan snarare för att uppdateringarna har varit tĂ€mligen smĂ„ för communitytillĂ€gget. Nu finns i alla fall en lanseringskandidat för 12.0.0, vilken Ă€r en större uppdatering som ger bĂ€ttre kontroll över alla permalĂ€nkar, samt Ă€ven ger grupper bĂ€ttre medlemsinstĂ€llningar. Det sistnĂ€mnda har krĂ€vt tillĂ€gg men Ă€r nu en standardfunktion.

đŸ‡ȘđŸ‡ș CodeinWP har en intervju med arrangörerna för WordCampe Europe 2024.

đŸ€š Ska sponsorer fĂ„ demorum pĂ„ WordCamp-konferenser? Den diskussionen pĂ„gĂ„r hĂ€r.

🚹 Royal Elementor Addons and Templates har i skrivande stund ett sĂ€kerhetshĂ„l som inte fixats. Om du anvĂ€nder denna, hĂ„ll ögonen öppna.

💙 Earth People har sponsrat WPSE det senaste kvartalet. Om du undrar vad de pysslar med sĂ„ finns det nu en sponsorintervju pĂ„ sajten. Övriga sponsorer det senaste kvartalet Ă€r Oderland, som har en vĂ€ldigt spĂ€nnande grej pĂ„ gĂ„ng, samt min byrĂ„ Hedengren Agency. Om ditt företag vill vara med och sĂ€kra WPSE:s fortsatta drift Ă€r du varmt vĂ€lkommen att sponsra, lĂ€s mer om det hĂ€r.

— Thord D. Hedengren ⚡

Missa ingenting, teckna en prenumeration pĂ„ nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gĂ„ng i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkÀnner du att vi fÄr skicka vÄrt nyhetsbrev till dig i enlighet med vÄr integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen nÀrhelst du vill och vi spammar eller sÀljer inte din adress vidare.