WPSE 287: ZIP-filer ger fel i WordPress 6.4.3

đŸ€Š WordPress 6.4.3 har problem med tillĂ€gg som distribuerar ZIP-filer vilka skapats pĂ„ Mac, till följd av, ja, en bugg helt enkelt. Problemet uppstĂ„r nĂ€r du installerar tillĂ€gg via filuppladdaren, och alltsĂ„ bara om tillĂ€ggets ZIP-fil har skapats pĂ„ en Mac med visuellt grĂ€nssnitt. ZIP-filer som skapas i terminalen fungerar fint. Problemet ska Ă„tgĂ€rdas i kommande WordPress 6.4.4.

🛒 WooCommerce 8.6 Ă€r slĂ€ppt i en första lanseringskandidat, men planerad lansering den 14 februari.

đŸ›ïž Har du haft problem med kuponger i WooCommerce? Kanske Ă€r det sĂ€ttet de lagras pĂ„ som Ă€r problemet, vilket Ă€r fixat i WooCommerce 8.7 (som alltsĂ„ inte Ă€r nĂ€sta version), och beskrivs ingĂ„ende hĂ€r.

🛞 WordPress kan fĂ„ en autoloader för PHP sĂ„ att samma sak inte laddas in hela tiden. Det hĂ€r ska trimma laddtiderna och dra ned prestandabehoven enligt tester. LĂ€s mer hĂ€r.

🙋 Vill du vara med i Incident Response Team? Nominera dig sjĂ€lv, eller nĂ„gon annan, innan den 14 februari.

🎓 Learn-delen pĂ„ wordpress.org ska översĂ€ttas till fler sprĂ„k sĂ„ nu diskuterar man val av tillĂ€gg för att lokalisera detta. Synd att flersprĂ„ksstöd inte Ă€r med förrĂ€n i fas 4 av WordPress utveckling
 ApropĂ„ faserna sĂ„ Ă€r vi i den tredje, och det Ă€r möte idag, med den hĂ€r agendan.

🎼 SlĂ„ ihjĂ€l lite tid med ett spel byggt i blockredigeraren. MĂ„let Ă€r att undvika att krocka med andra CMS-logotyper. Kanske mer imponerande bygge Ă€n kul, men jag fick i alla fall 78 sekunder pĂ„ första försöket. HĂ€r finns lite bakgrund om du Ă€r nyfiken pĂ„ projektet.

🚹 NĂ„gra populĂ€ra tillĂ€gg som haft sĂ€kerhetshĂ„l och bör uppdateras bums: Admin Menu Editor, Backuply, Cloudflare, Element Pack Elementor Addons, Elementor Addon Elements, Essential Addons for Elementor, Formidable Forms, Happy Addons for Elementor, Ninja Forms Contact Form, Orbit Fox, Page Builder: Pagelayer, Premium Addons for Elementor, ProfilePress, SEO Plugin by Squirrly SEO, SiteOrigin Widgets Bundle, TablePress, Website Builder by SeedProd. Ovanligt mycket Elementor-relaterat den hĂ€r veckan, om du anvĂ€nder nĂ„got mindre tillĂ€gg till Elementor bör du nog kolla det med, ifall det hĂ€r kan tĂ€nkas vara till följd av nĂ„gon större Ă€ndring.

— Thord D. Hedengren ⚡

Missa ingenting, teckna en prenumeration pĂ„ nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gĂ„ng i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkÀnner du att vi fÄr skicka vÄrt nyhetsbrev till dig i enlighet med vÄr integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen nÀrhelst du vill och vi spammar eller sÀljer inte din adress vidare.