WPSE 288: WooCommerce försenas och WordPress får beta

ℹ️ Veckans WPSE är en dag tidig på grund av jobb och resa. Nästa vecka är det torsdag som gäller igen. Trevlig läsning.

🛒 WooCommerce 8.6 har skjutits upp tills imorgon, torsdag, till följd av ett problem man upptäckt för större butiker som kör 8.5.2. Förhoppningsvis betyder det att man listat ut vad problemet är och kanske rentav löst det.

1️⃣ Första betan av WordPress 6.5 är släppt. Testa med tillägget WordPress Beta Tester, men kom ihåg att det här på intet vis är färdig programvara så kör det inte på någon viktig sajt. De skarpa lanseringen är planerad till den 26 mars.

🚨 Några mer populära tillägg som haft säkerhetshål och behöver uppdateras: Admin Menu Editor, All-In-One Security (AIOS), AMP for WP, Backuply, Broken Link Checker, Elementor, Elementor Addon Elements, Essential Addons for Elementor, InfiniteWP Client, Meta Box, Popup Builder, Royal Elementor Addons and Templates, Shortcodes Ultimate, SiteOrigin Widgets Bundle. Mycket Elementor där, igen, så håll ögonen öppna om du använder sidbyggaren.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.