WPSE 289: WordPress 6.5 i en andra beta

2️⃣ WordPress 6.5 har nått beta 2. Hjälp gärna till att testa, förslagsvis med WordPress Beta Tester-tillägget på en testinstallation på ditt webbhotell, men WordPress Playground är också behjälplig. WordPress 6.5 kommer för övrigt innehålla nya Interactivity API:t, som förhoppningsvis gör att det inte registreras så himla många olika bibliotek i onödan.

🛒 WooCommerce 8.6.1 är släppt för att fixa lite buggar från 8.6.0.

🗣️ Den 27 februari kan du delta i en diskussion kring Site Editor och var det blir komplicerat. Zoom-länken kommer delas i kanalen core-editor på Slack. Läs mer här.

😹 Sex skribenter slåss om två heltidsplatser på WP Tavern, vilket är humor.

🚨 Populära tillägg som fått säkerhetsuppdateringar nyligen: Broken Link Checker, Essential Addons for Elementor, Ocean Extra, Paid Membership Plugin, Password Protected, Popup Builder, PowerPack Addons for Elementor, Premium Addons for Elementor, Shortcodes Ultimate, SiteOrigin Widgets Bundle, WP Activity Log.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.