WPSE 292: WooCommerce 8.7 försenas

🛒 WooCommerce 8.7 försenas till den 18 mars för att säkra utrullningen, vilket låter som en synnerligen god idé.

2️⃣ WordPress 6.5 är ute i en andra lanseringskandidat. Testa förslagsvis med tillägget WordPress Beta Tester, på en testsajt förstås, eller direkt på WordPress Playground. Skarp lansering är fortfarande planerad till den 26 mars.

🆕 Fler nyheter i WordPress 6.5, sammanfattade på utvecklarbloggen: Synkroniserade blockmönster och stödet för egna typsnitt, blandade nyheter för utvecklare samt fler förändringar i blockredigeraren. Se med fördel Anne McCarthys mastodontgenomgång av nyheterna i 6.5.

🌏 WordCamp Asia är över för i år. Vill du se frågestunden med Matt Mullenweg så finns den uppe på den officiella bloggen, tillsammans med några andra funderingar. Nästa WordCamp Asia blir någon gång i februari 2025, i Manila på Filippinerna.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.