WPSE 294: WordPress 6.5 skjuts upp en vecka 🐣

4ïžâƒŁ WordPress 6.5-lanseringen har skjutits upp till den 2 april. Det Ă€r, Ă„terigen, egna typsnitt som krĂ„nglar. IstĂ€llet fĂ„r vi en fjĂ€rde lanseringskandidat senare idag. För övrigt har man publicerat en post pĂ„ Developer-bloggen om Block Hooks AI:t som kommer i 6.5.

🛒 WooCommerce 8.8, planerad till den 9 april, har en mĂ€ngd förĂ€ndringar i hur du kan anpassa din butik. Utvecklare kan Ă€ven glĂ€djas Ă„t att onboarding-upplevelsen kan anpassas i och med den nya versionen. I samband med 8.8 kommer man Ă€ven rulla ut ett nytt sĂ€tt att hĂ„lla sina Woo.com-tillĂ€gg, med en Update Manager. Information kommer i WooCommerce-panelerna i wp-admin, men redan nu kan man lĂ€sa en FAQ om saken.

đŸ‡ȘđŸ‡ș WordCamp Europe 2024 har inte en utan tvĂ„ Wapuu-maskotar, en pĂ„ en vespa och den andra i en Fiat 500. Se dem hĂ€r.

🚹 NĂ„gra populĂ€ra tillĂ€gg som haft sĂ€kerhetshĂ„l pĂ„ sistone, och dĂ€rmed behöver uppdateras till senaste versionen: Blocksy Companion, Breeze, CartFlows, CoBlocks, Essential Addons for Elementor, File Manager, Forminator, Jeg Elementor Kit, Kadence Blocks, Page Builder by SiteOrigin, Pagelayer, PDF Embedder, Popup Builder, Popup Maker, Pretty Links, Rank Math SEO, SEOPress, Unlimited Elements For Elementor, WP Go Maps.

🐣 Glad pĂ„sk! WPSE Ă€r tillbaka nĂ€sta vecka, som vanligt.

— Thord D. Hedengren ⚡

Missa ingenting, teckna en prenumeration pĂ„ nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gĂ„ng i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkÀnner du att vi fÄr skicka vÄrt nyhetsbrev till dig i enlighet med vÄr integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen nÀrhelst du vill och vi spammar eller sÀljer inte din adress vidare.