WPSE 298: Snart kan du (kanske) rulla tillbaka automatiska uppdateringar

🛼 En funktion för att rulla tillbaka en automatisk uppdatering kan komma till WordPress 6.6. Förslaget är nu publicerat i alla fall.

🏁 Nyfiken på hur mycket prestandan förbättrats i senaste stora versionen av WordPress, nämligen 6.5? Då är den här genomgången för dig.

🖥️ WordPress.com Studio är en lokal utvecklingsmiljö för WordPress. Endast till Mac än så länge men en Windows-version är på gång. Har du ett WordPress.com-konto kan du dessutom få demolänkar om du jobbar mot kunder. Värt en titt, kanske?

🛒 Nu är Woo.com Update Manager släppt. Tanken är att det ska bli lättare att installera och uppdatera utökningar direkt i WooCommerce med hjälp av den här (valfria) funktionen.

🎖️ Om du hjälper till med att testa WordPress så kan du nu få en badge.

🤓 WP Accessibility Day 2024, som sker online den 9 oktober, letar efter föreläsare.

🚨 Några populära tillägg som haft säkerhetshål på sistone och därmed behöver uppdateras: Click to Chat, ElementsKit, Essential Addons for Elementor, FileBird, Happy Addons for Elementor, Jeg Elementor Kit, Meta Box, MetaSlider, Otter Blocks, Premium Addons for Elementor, Rank Math SEO, Really Simple SSL, Royal Elementor Addons, Shortcodes Ultimate, Smart Slider 3, Speed Optimizer, WPvivid.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.