WPSE 302: WooCommerce fixar fel och Elementor behöver uppdateras

🛒 WooCommerce 8.9.1 har släppts och fixar problematiken med varukorgs- och checkoutblocken. Har du dessutom fått stödet för det gamla REST API:t installerat automatiskt en extra gång så ska det problemet vara löst nu.

⛪️ Ska WordCamp kunna anordnas i en kyrka? Idag är det inte en godkänd lokal, men reglerna kan komma att ändras. Tyck till!

🇪🇺 WordCamp Europe i Turin närmar sig och med det börjar det bli dags att lista ut vad Contributor Day ska fokusera på. Tyck till i kommentarerna på den här bloggposten innan sista maj. Tema-gruppen kommer finnas på plats under Contributor Day den 13 juni för övrigt och undrar förstås om du vill hjälpa till med deras arbete.

👯‍♂️ Här är gänget som leder WordPress 6.6-utvecklingen. Ja, Matt Mullenweg har återigen ansvaret, men det känns extra skönt att Rich Tabor är designansvarig.

📅 WordPress.com lanserar schemalagda uppdateringar för tillägg. Det här är ytterligare ett steg för att konkurrera bättre med hostingbolagen.

🚨 Några mer populära tillägg som haft säkerhetshål och behöver uppdateras: Elementor, Elementor Header & Footer Builder, Essential Addons for Elementor, Fluent Forms, Happy Addons for Elementor, Kadence Blocks, NextGEN Gallery, Jetpack, Page Builder by SiteOrigin, Rank Math SEO, Shortcodes Ultimate, The Events Calendar, Yoast SEO.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.