WPSE 303: Elementor och Slider Revolution har haft säkerhetshål 🚨

ℹ️ WordPress 6.5.4 släpps den 5 maj juni och ska täppa till fyra buggar.

2️⃣1️⃣ WordPress har fyllt 21 och i sedvanlig ordning får vi en bloggpost från medskaparen Matt Mullenweg, med elva saker han tycker behövs.

🛒 WooCommerce 9.0 ska ha snabbare databassökningar (experimentellt i alla fall), bättre block för såväl varukorgen som produktgrupper, och en mängd mindre uppdateringar. Den 11 juni släpps 9.0, betan är ute nu.

🚨 Några populära tillägg med säkerhetshål som behöver uppdateras: Elementor (som passerat tio miljoner installationer), Elementor Header & Footer Builder, Fluent Forms, OptinMonster, Page Builder by SiteOrigin, Premium Addons for Elementor, ProfilePress, Slider Revolution (med mer än nio miljoner aktiva installationer), Shortcodes Ultimate, SiteOrigin Widgets Bundle, Spectra, Unlimited Elements For Elementor, WP Fastest Cache och WP Go Maps.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.