WPSE 305: WordPress 6.6 når beta 2

2️⃣ WordPress 6.6 beta 2 är släppt. Skarp lansering är planerad till den 16 juli. Testa med betatestartillägget eller direkt i WordPress Playground.

🛒 WooCommerce har uppdaterats till version 8.9.3 för att täppa till ett obehagligt säkerhetshål. Om du kör WooCommerce 8.8.x eller tidigare så har man även uppdaterat denna till 8.8.5. Se till att du uppdaterar din ehandel.

🧩 Bits är ett förslag för dynamiska platshållare i blockredigeraren, och det låter inte dumt alls faktiskt.

🍏 Apple använde WordPress-appen som exempel för sina nya AI-funktioner på WWDC-presentationen häromdagen. Alltid kul att se.

🚨 Några populära tillägg som haft säkerhetshål nyligen: Advanced Custom Fields, Essential Addons for Elementor, Newsletter, Royal Elementor Addons and Templates, Shortcodes Ultimate, SiteOrigin Widgets Bundle, TablePress, WP Reset, WPS Hide Login.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.