WPSE 110: Den tredje lanseringskandidaten för WordPress 5.3 toppar en lugn vecka

WordPress 5.3 har släppts i en tredje lanseringskandidat. Som alltid testar man enklast med tillägget WordPress Beta Tester. Enligt planeringen så ska en fjärde lanseringskandidat släppas den 5 november, men endast om det behövs. Detta krockar dessutom med WordCamp US, så skulle något katastrofalt dyka upp i 5.3 nu så är det inte otroligt att det blir en försening. Nu verkar det inte så, men bra att veta ändå. 5.3 släpps den 12 november, och här är alla nyheterna.

WordCamp US ja, konferensen sker den 1-3 november i St. Louis i USA, så det drar med andra ord igång i morgon. Det mesta livestreamas, och du behöver ingen speciell biljett för att se dessa utan kollar här.

WooCommerce 3.8 närmar sig, med den andra lanseringskandidaten ute nu. Även här finns det ett tillägg som underlättar betatestningen, kallat WooCommerce Beta Tester. Tanken är att 3.8 ska släppas den 5 november, så det är väldigt snart – förbered de butiker du jobbar med nu. Vi har sammanfattat nyheterna i WooCommerce 3.8 här.

Det har varit en ganska lugn vecka, men vem vet vad som utannonseras av Matt Mullenweg & Co. under WordCamp US, som alltså börjar i morgon. Det blir spännande att se!

💙 Den senaste versionen av WordPress är 5.2.4.

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning