WordPress uppdaterat till 5.6.2

WordPress har, som förväntat och planerat, uppdaterats till version 5.6.2. Det är en liten buggfixversion som främst fixar saker som skedde i 5.6.1, så ingenting bör gå sönder när den automatiska uppdateringar når din webbplats. I skrivande stund har mina engelskspråkiga webbplatser uppdaterats, men inte de med svenska som språk, vilket är förväntat – det är så uppdateringarna rullas ut. Har du inte fått uppdateringen automatiskt under morgondagen så är det en god idé att gå till wp-admin och klicka på Uppdatera-knappen manuellt.

Nästa stora version av WordPress är 5.7, vilken som bekant är planerad att släppas i mars, den 9 mars för att vara mer exakt. Det är osannolikt, men inte omöjligt, att vi får någon mer buggfix till 5.6, men man vet aldrig!

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.