Webbpublicering med WordPress flyttar in hos WPSE

Med flera tusen nedladdningar, och hundratals sålda tryckta böcker, så är det dags att stänga den gamla webbplatsen för Webbpublicering med WordPress 2019. Det betyder dock inte att boken inte längre går att få tag på – du kan fortfarande ladda ned eboken alldeles gratis, och den tryckta versionen (i fullfärg med trådbindning och hårdpärm) finns att köpa till nedsatt pris hos flera bokhandlare.

Läs mer om Webbpublicering med WordPress 2019 här.

Ett slutgiltigt stort tack till sponsorerna som gjorde Webbpublicering med WordPress 2019 möjlig (i alfabetisk ordning): Angry CreativeDivide & ConquerGleSYSInternetstiftelsenKrokedilMalmö YrkeshögskolaOderland, och Servebolt!

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.