WordPress 5.8.2 är släppt

WordPress har uppdaterats till 5.8.2, vilket du säkert sett i din inkorg till följd av de automatiska uppdateringarna. Om du inte fått ett sådant mejl för alla dina WordPress-webbar så är det hög tid att logga in och trycka på uppdatera-knappen, för det här är en säkerhetsuppdatering. Förvisso väldigt liten, det är ett säkerhetshål samt två buggar som har fixats, men ändå. Faktum är att det här var så pass viktigt att alla versioner sedan WordPress 5.2 har fått uppdateringen, så ta det på allvar.

Nästa stora version av WordPress är 5.9. Den kommer först i slutet av december.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.