WPSE 219: WordPress 6.0 är släppt 🥂

🍾 WordPress 6.0 är släppt! Utvecklare kikar med fördel på den traditionsenliga Field Guide-posten.

🛒 WooCommerce 6.6 har släppts i en första beta. Det här ser ut att bli en liten uppdatering, planerad för lansering den 14 juni. Apropå på WooCommerce så finns det en intressant post om att göra en blockbaserad utcheckning, väl värd en titt för en inblick i vad som komma skall. Och när vi ändå pratar WooCommerce-block så är WooCommerce Blocks ute i version 7.7.0.

📰 Gutenberg 13.3 introducerar ett block för innehållsförteckning över en sida, med automatiska ankarlänkar, samt förbättrar term-blocket. Dessutom kan du äntligen ha listvyn öppen som standard.

🇪🇺 Det är dags att registrera dig för workshops på WordCamp Europe, om du ska dit. Fortfarande i valet och kvalet, eller bara på jakt efter mer information? Läs vår post om saken.

🚨 Några populära tillägg som har haft säkerhetshål nyligen, och därmed absolut borde uppdateras: Export any WordPress data to XML/CSVGTM4WPJupiterX CoreMailerLiteMinimal Coming SoonNewsletterSimple Membership.

💙 Den senaste versionen av WordPress är 6.0. Du kan mycket väl behöva uppdatera manuellt, så logga in och tryck på uppdatera-knappen bums.

— Thord D. Hedengren, redaktör


Det här numret av WPSE sponsras av webbhotellet Oderland och digitalbyrån Divide & Conquer. Stort tack!

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.