WPSE 235: WordPress 6.1 är släppt! 🥳

🥳 Den stora nyheten är förstås att WordPress 6.1 är släppt.

🤬 Kör du WPML bör du inte uppdatera till WordPress 6.1 riktigt ännu, som vissa verkar ha lärt sig den hårda vägen. Inga WPSE-läsare förstås, vi skrev om det här tidigare.

🛒 WooCommerce har uppdaterats till version 7.0.1, främst för att fungera bättre med nya standardtemat, Twenty Twenty-Three. Även WooCommerce Blocks har fått uppdateringar, två stycken rentav. Och slutligen så är den första lanseringskandidaten för WooCommerce 7.1 släppt.

🗣️ BuddyPress har fått två fixversioner, först 10.5.0 och sedan 10.6.0.

😑 Ville din ACF-licens inte fungera igår? Det var ett SSL-problem som stökade.

💶 På tal om licenser så kommer tillägget WP All Import sluta med livstidslicenser, så det är sista chansen att köpa en sådan nu. Känns som en konstig promo att köra, men visst, det är svårt att finansiera vidareutveckling om det inte kommer in mer pengar.

🚨 Slutligen, några större tillägg som behöver uppdateras till följd av säkerhetshål: Contact Form 7 Database Addon, Popup Maker, Ultimate Member, Web Stories, WP-Polls.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.