WPSE 196: WordPress 5.8.2 är ute nu

💥 WordPress 5.8.2 är släppt, en automatisk säkerhetsuppdatering som planerat. Även äldre versioner, ner till version 5.2, har uppdaterats när det har varit möjligt.

🛒 WooCommerce 5.9 är släppt, en mindre version som vanligt.

⚙️ Populära tillägget Advanced Custom Fields har fått en ny version, 5.11, där det kommer stöd för REST API:t. Detta har varit möjligt med hjälp av lite egen kod tidigare, men nu är det alltså inbyggt i grundtillägget. Bra!

🚨 Några lite större tillägg som haft säkerhetshål på sistone, och därmed behöver uppdateras: Check & Log Email, Easy Google Maps, GenerateBlocks, SEO Redirection Plugin, Tutor LMS, WP All Import, WP Google Fonts, WP RSS Aggregator.

📧 Slutligen kan vi meddela att alla nummer av nyhetsbrevet WPSE nu finns på sajten, inklusive det första, om du är nyfiken. Stort tack till Helena för hästjobbet med arkiveringen!

💙 Den senaste versionen av WordPress är 5.8.2.

Thord D. Hedengren, redaktör

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.