Första betan av WordPress 5.9 är släppt

WordPress 5.9, som egentligen skulle komma nu i december, är som bekant försenat till den 25 januari nästa år. Den första betan har dock kommit i tid, så nu kan du testa WordPress 5.9 och hjälpa till med att hitta tokigheter som behöver fixas till den skarpa lanseringen. Betan kan förstås laddas ned direkt eller installeras med wp-cli, men enklast är att använda WordPress Beta Tester-tillägget.

WordPress 5.9 fokuserar på Full Site Editing, och det nya standardtemat, Twenty Twenty-Two, lyfter därmed fram detta ytterligare, genom att vara helt och hållet uppbyggt med block. Det är mycket som kan ställa till det här, så ju fler som testar, desto bättre.

🗓 Nästa beta är planerad till den 7 december.

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.