WPSE 263: Glad midsommar! ☀️

🛒 WooCommerce 7.9.0 har släppts i en första beta. Det är främst uppdateringar av blocken, från WooCommerce Blocks upp till 10.4.2. För övrigt har 10.5.0 av just WooCommerce Blocks just släppts.

📝 Här är en bra bloggpost om hur man formaterar block numera.

🇸🇪 Två meetups har hamnat på agendan, båda i Norrköping: Helpdesk den 27 juni, och lär dig bygga ett AI-tillägg den 10 augusti.

🗣️ Apropå det så vill man som bekant hitta nya sätt att ha WordPress-event på. Sex förslag för 2023 finns, och du kan tycka till i den här undersökningen.

📱 Blocknotes är en app till iOS som kör WordPress på telefonen eller iPaden, med samma teknik som Playground.

🚨 Några populära tillägg som haft säkerhetshål och behöver uppdateras: Download Monitor, Password Protected, Photo Gallery by 10Web, Unlimited Elements For Elementor, WooCommerce Square, samt WooCommerce Stripe Payment Gateway.

☀️ Och med det vill jag önska glad midsommar till alla läsare! Nu är det formellt sommar, och WPSE är tillbaka igen i augusti.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.