WPSE 278: WooCommerce 8.3 och tack för den här tiden, Sarah 👋🏻

🛒 WooCommerce 8.3 är släppt, samt buggfixen 8.3.1. Största nyheten är att block är standard för nya butiker samt att det nu finns WooCommerce-teman under Extensions.

🍻 Sarah Gooding säger adjö till WP Tavern efter tio år och Matt Mullenweg, vars bolag Audrey betalar för sajten, söker ersättare. Under andra omständigheter hade jag varit intresserad, kanske är det något för just dig? Stort tack, Sarah!

🇪🇺 Vill du prata på WordCamp Europe, som pågår den 13-15 juni i Turin, Italien nästa år? Ansök här. Och apropå det så är årets meetup-undersökning öppnad, svara gärna innan den 14 januari 2024.

🔛 Tre poster för utvecklare: En guide till nya kommandopaletten, vad tycker du om JavaScript Modules och Import Maps, samt nu kan du få en liveförhandvisning på dina wordpress.org-tillägg om du aktiverar kopplingen till WordPress PlayGround.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.